PREZENTARE

Fabrica TERA PROFIL este situata in judetul Timis, cu sediu / birou in comuna Dudestii Noi. Hala de productie este situata la 12 Km de Timisoara in localitatea Dudestii Noi (fostul CAP),pe DN 6 Timisoara Sinnicolau Mare(granita cu Ungaria)
Domeniul de activitate este productia de tigla metalica, imitatie tigla si tabla cutata pentru acoperisuri, profile metalice, porti rulante de garaj si industriale, precum si toate accesoriile aferente.
Fluxul tehnologic este unul de ultima generatie, materia prima provine din UE, iar echipa este formata din oameni cu experienta in domeniu. Ca rezultat, produsul finit atinge cele mai inalte standarde. Produsele comercializate sunt la pret de producator.

TERA PROFIL SRL este o companie tanara pe piata romaneasca, a carui nucleu s-a format in jurul unei echipe experimentate. Asociatul nostru din China este detinatorul unei inventii brevetate la salonul International de la Geneva din 2014. Fabricile noastre din China aplica aceasta inventie la lampile led produse de noi. Pe scurt, aceasta inventie permite alimentarea directa la 230V nemaifiind nevoie de transformator de tensiune, care are o durata de viata mult mai scurta decat cea a ledurilor. Practic durata de viata a corpurilor de iluminat este egala cu cea a ledurilor sistem Business Class.


PREZENTARE VIDEO